Vastgoedfotografie en styling

We maken sfeervolle foto’s om een duidelijke en realistische indruk van de woning te geven en daarbij de sterke punten te benadrukken om zo mee te helpen een passende koper te vinden.

We nemen tevens de communicatie graag van u over. We leggen contact met de huidige bewoner om samen tot een afspraak te komen voor de fotoshoot en het huis fotografie klaar te maken om zo een tevreden resultaat neer te zetten. Vergeet niet dat styling hierbij heel belangrijk is, dit is onze extra service om de foto’s zoveel mogelijk te optimaliseren.

Tevens kan je voor hoogtefotografie bij ons terecht. Met deze indrukwekkende foto’s val je zeker op en kan je potentiële kopers verrassen. 

Achteraf kunnen we met grafische bewerkingen de puntjes op de i zetten mocht dit nodig zijn. Wil jij foto’s met gevoel om toekomstige bewoners te triggeren!?

Wij zijn er voor de makelaars, maar ook voor de particulieren.
Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Ons enthousiaste team is er op ingesteld om snel te schakelen en de lijntjes kort te houden, hierdoor kunnen we een hoge service bieden. Bel ons gerust 073-5038055.

Tarieven:
Vastgoedfotografie en styling vanaf € 195,-. 
Hoogtefotografie vanaf € 75,-.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons.