SCHOOLFOTOGRAFIE

Willen jullie graag stralende foto’s van elk kind?

Of het nu een kinderdagverblijf, basisschool, speciaal onderwijs of middelbaar onderwijs is, Fotografie Sterre zet zich hier 200% voor in!

In een aparte ruimte bouwen we een fotostudio op om de rust in de groepen te bewaren. Er zijn verschillende mogelijkheden om foto’s te maken. Je kan kiezen voor portret, half body, full body, attributen, binnen en/of buiten etc. In overleg maken we een keuze passend bij de school/KDV.

PLANNING EN COMBINATIE
Fotografie Sterre helpt de school/KDV met de planning en komen de locatie van te voren bekijken. Ook is het mogelijk om foto’s te maken in combinatie met een basisschool, kinderdagverblijf en/of peuterverblijf. Dit is een mooie aanvulling van de schoolfotografie voor de ouders. Denk aan de broertjes-zusjes foto’s.

GRATIS PRODUCTEN
De school/KDV krijgt vanuit Fotografie Sterre een foto-dvd met daarop alle foto’s in klein formaat voor schoolgebruik. En natuurlijk voor alle teamleden een gratis portetfoto en pasfoto’s voor de populaire vriendenboekjes. Ook een leuke teamfoto hoort bij het pakket.

De contact- en hulpouders krijgen ieder een waardebon kado om te bedanken voor hun fijne hulp. Deze ouders zijn voor mij waardevol om de reportagedagen goed te laten verlopen.

Wilt u meer informatie dan beantwoorden wij graag uw vragen.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons.