NEW BORN FOTOGRAFIE

Deze mooie bijzondere fotoreportage maak ik het liefst binnen 2 weken na de geboorte van jullie kindje (met uitzondering van vroeg geboorte).

Bij New Born fotografie is geduld en goede techniek erg belangrijk dit om mooie foto’s te krijgen en de veiligheid te waarborgen. De kennis voor New Born fotografie heb ik opgedaan met workshops vanuit Amerika.

Plan de New Born Shoot ruim van te voren in. Zodra je bevallen bent plannen we een definitieve datum. Voor deze shoot is het leuk om persoonlijke items mee te nemen. Zoals een knuffel, zelf gemaakt of favoriet dekentje, diverse kleding. Wol en gehaakte items geven een mooie lieve sfeer.

We hebben in de fotostudio diverse atributen om sfeervolle foto’s te maken. Hier kunnen jullie zelf een gewenste keuze uit maken. En een foto met grote broer(s) en/of zus(sen) is natuurlijk ook mogelijk.

 We nemen ruim de tijd om rust voor de baby te behouden.
De fotoshoot duurt ongeveer 1 á 1,5 uur
De prijs voor een New Born Shoot is € 185,-

Bij deze fotoshoot krijgt u een gratis vergroting van 20x30cm en een persoonlijke foto-dvd met daarop alle foto’s in klein formaat met watermerk voor bv. social media.

COMBINATIEPAKKET
U kunt ook kiezen voor een combinatiepakket zwangerschap en New Born.
U krijgt beide fotoshoots voor de aanbiedingsprijs van € 285,-.

Wilt u graag een afspraak maken of meer informatie, dan hoor ik het graag.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons.