KINDERFEESTEN!

Een FOTOSHOOT PARTY kan als modellenshoot, maar je kan ook voor een thema kiezen zoals bijvoorbeeld prinsessen, Halloween, Elza of een kleurenthema. Wij passen de fotoshoot hier helemaal op aan. We ontvangen de kinderen met een persoonlijke tekst een drankje en iets lekkers hoort er natuurlijk ook bij.

Wilt u graag voor de fotoshoot een BEAUTY  PARTY dan is dit zeker mogelijk. Nagels lakken, make-up, haren stijlen. Het feest kan beginnen!

PRIJZEN:

Fotoshoot Party € 95,00 (maximaal 8 kinderen)
Meerprijs vanaf 8 kinderen € 9,95 per kind

Beauty Party € 35,00 (maximaal 8 kinderen)
Meerprijs vanaf 8 kinderen  € 3,95 per kind. 
We kunnen dit ook op locatie verzorgen, de meerprijs is € 0,45 per kilometer.

Bij deze fotoshoot krijgt elk kind van ons een foto van 10x15cm kado die direct wordt geprint. De jarige krijgt van alle foto’s de digitale fotobestanden kado met daarop alle foto’s in klein formaat met watermerkje onderin.

Tevens komen de foto online in een persoonlijke fotomap te staan. Mochten iemand de foto bij ons professionele vaklab willen bestellen dan is dit altijd nog mogelijk. Van dit kinderfeest kan men lang nagenieten!

EXTRA:
Er is een mogelijkheid om de foto door de kinderen zelf op te laten plakken op een mooie parelmoer passe-partout met standaard die ze dan thuis meteen neer kunnen zetten, meerprijs is € 2,50 per passe-partout inclusief standaard.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie, dan horen we het graag.

Wilt u meer informatie? Bel of mail ons.