Portretfotografie

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretfotografie is bijzonder om te doen omdat elk persoon uniek is.
Op deze pagina kunt u diverse voorbeelden zien van verschillende soorten portretfotografie. Denk aan:

GEZIN – FAMILIE – BABY’S – KINDEREN – JONGEREN – LOVESHOOT

U kunt kiezen voor een fotoshoot in de fotostudio, maar ook een buitenshoot is heel mooi. Van te voren bespreken we samen de mogelijkheden en indien gewenst geef ik kledingtips. Samen komen we tot een mooi en persoonlijk eindresultaat.

Een favoriete foto hoort natuurlijk aan de muur. Dit kan in een mooie lijst of op canvas, hout, forex of dibond om er een echt kunstwerk van te maken. Zelfs voor buiten zijn er diverse mogelijkheden. Kom gerust eens langs!

PRIJZEN:
Gezinsreportage (1/2 uur) €  85,-
Familiereportage (1 uur)     € 145,-

Meerprijs per half uur extra € 45,-

Meerprijs op buitenlocatie binnen 5 km € 15,-

Kilometerprijs buiten 5 km extra meerprijs € 0,45 per km.

Bij deze fotoshoot krijgt u van ons kado: een vergroting van 20x30cm en een persoonlijke foto-dvd met daarop alle foto’s in klein formaat met watermerk onderin voor bv. social-media.

En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor:

 

KINDERFEESTEN!

We ontvangen de kinderen met een persoonlijke welkomstbord en drankje en iets lekkers hoort er natuurlijk ook bij. Een kinderfeest kan als modellenshoot, maar je kan ook voor een thema kiezen zoals bijvoorbeeld prinsessen, halloween, Elza of een kleurenthema. Wij passen de fotoshoot hier helemaal op aan.

PRIJZEN:
Kinderfeest € 75,00 (max. 8 kids, meerprijs € 7,95 per kind)

Bij deze fotoshoot krijgt elk kind van ons foto van 10x15cm kado. De jarige krijgt een persoonlijke foto-dvd met daarop alle foto’s in klein formaat met watermerk onderin voor bv. social-media.

EXTRA:
Er is een mogelijkheid om de foto door de kinderen zelf op te laten plakken op een passepartout, meerprijs is € 1,95 per kind.
Of inlijsten in een fotolijst schildersezeltje ad € 3,95 per lijstje. De schildersezeltjes zijn leverbaar in diverse kleuren.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie, dan hoor ik het graag.